2014. szeptember 21., vasárnap

Fényképezős nap - Amatőr Libelulla segítségért kiált

Ma olyan csodálatos idő volt, hogy délelőtt elmentünk Gödöllőre, beültünk egy cukrászdába, aztán pedig sétálgattunk. A hévnél útbaigazítottunk három japán turistát, akik ennivalóak voltak a szakadatlan mosolygásukkal és hajlongásukkal ^..^ (Havi jócselekedet - pipa!)
Itthon kiültünk a kertbe (~~~sörözni), aztán kicipeltem Konoét, és csináltam róla kb. kétszáz fényképet. Ebből négy (!) lett használható, azokat ki is tettem MFC-re, de most néhány másikkal egyetemben feltöltöm ide is. Ennek hatására pedig úgy döntöttem, hogy új témát nyitok a "Figuráim" és "Kapcsolat" fül között, amit mostantól "Fotóim" néven találtok meg.
Sajnos a mai napon rádöbbentem, hogy abszolút nem értek a fényképezéshez... Ha esetleg valaki ismer valami honlapot/blogot, ahol tippeket találhatok, annak naaagyon örülnék. A közelre fotózás és a fényjáték különösen érdekelne.......meg úgy bárki tanácsa-véleménye a kikerült képeimről. 
Emellett az is elképzelhető, hogy az elkövetkező napokban új figurabemutatót teszek fel (kicsit új formában), főszerepben nem más lesz, mint Konoe ^..^ nyuhu

FOTÓIM << klikk