2015. május 26., kedd

Szépfiúk a láthatáron!

Mindenki imádkozzon, hogy meg tudjam venni ezeket a gyönyörűségeket. Írtam korábban, hogy erős szelektálásba kezdtem, mert egyre több fiú figura jelenik meg. Ami amúgy tök állat, de így nem tudom mindet megvenni =(

Szóval Kogitsunemaru végre napvilágot látott teljes valójában, és láss csodát, az ára nem is olyan sokkoló! Fantasztikus! 12-13 000 jenbe fog kerülni, pedig én le mertem volna fogadni, hogy sokkal több lesz. Nyuhuhuhu! Ami még jobb, hogy novemberben jelenik majd meg (és tuti csúszik majd onnan 2016-ra), szóval lehet gyűjtögetni!
Megjegyzés: Mivel mindenki - én is - magasabb árra számított, így most örülünk ennek is, pedig lássuk be, k**** drága :D Értik a dolgukat a Max Factory-nál.
Szerk: A barátom a bejegyzés olvasásakor szintén megörült, milyen olcsó is lesz ez a figura. Tudjátok, nálunk Benten miatt (aki egy kisebb balkáni ország minimálbérbe került) már minden figura "olcsó". Úgyhogy be is jelentettem az igényemet Kogitsunemarura, mint karácsonyi ajándékra.

Aztán itt van még Mikazuki Munechika, akiről még vázlatot sem láttunk, de bizakodhatunk, ugyanis a szobrász nem más, mint Grizzry Panda, aki ezeket a csodálatos garász kiteket (XD) alkotta meg. Juppii!!A képeket a MFC-ről vettem kölcsön.