2011. augusztus 22., hétfő

Shounen rulez

Azt hiszem az érdeklődésem figuraügyben rendesen lekorlátozódott hímnemű figurákra. Ezen nem is kell semmit megmagyarázni, hiszen minden egyes (oké, majdnem minden) fiú figura felülmúlja elődjét. Mindegy milyen gyártóról beszélünk, most már nekik is nyilvánvaló, hogy igenis van igény fiúkákra is.
Akira balra és Shiki jobbra
Elsőként akkor Togainu no Chi: Régebben vettem egy Shiki figurát, de érdekes módon nem voltam vele kibékülve. Túl fényes volt :Đ A vele egyszerre megjelenő Akira pedig furcsán grimaszolt, szóval átugrottam rajtuk... A következő kiadások még úgysem nyerték el a tetszésem az egyenruhák miatt. Abszolút ellenszenvesek voltak: Akira, Shiki
Szerencsére ismét megpróbálkoznak velük, ezúttal 1/8-as verzióban sokkal szebb kiadásban. A pózról nem nyilatkozom, most még egyértelműbb, hogy egy BL játék szereplőiről van szó. Nyehehe.... Ugyan a festést még kivárom (és remélem kevésbé lesz csillogó Shiki ruhája), de elég ígéretesnek tűnnek. Bőven van még időm agyalni a megvásárlásukon, a Kotobukiya prezentálásában 2012-ben jelennek meg.