2014. augusztus 5., kedd

Agyalás - Felkészülés a bankszámlám nullázására - Benten színre lép

Marha nagy szerencsém van a mostani munkámmal, és most már naaagyon örülök, hogy ilyen sok napra osztottak be. Ugyanis:
A mai napon tök véletlenül belebotlottam egy gyönyörűségbe, aki nem megy ki a fejemből, és ez komolyan jelent valamit (oké, egy nap sem telt még el, de na...).


Habár FOGALMAM SINCS KI EZ A CSODA és honnan jött, nekem kell! Így csak izgisebb a dolog. Nem mellesleg, senkit ne tévesszen meg a külső, tényleg fiúról van szó - épp ezért nagyon megosztja a gyüjtőket. Bár a történetét nem ismerem, van egy olyan érzésem, hogy biztos nagyon tetszene. Azt is le merném fogadni, hogy nem BL-ről van szó, így még inkább érdekel :O
Szeptemberben jelenik meg, de a HLJ-n és a NY-on még meg lehet rendelni. Az ára horribilis, ez nem is kérdéses, hiszen egy újabb (számomra újabb) Max Factory 1/7-es fiú figuráról van szó, tehát Aobáék csodálatos, szinte megfizethetetlen családját gyarapítja. És - csak hogy még szebb legyen a dolog -, nem más öntötte 3D-s formába, mint Aoba szobrásza, Nanako. Imádom, csodálatos figurái vannak!


Nem tudom, mennyi ideig tökölhetek az osztással-szorzással, de esélyes, hogy nemsokára megszüntetik az előrendelés lehetőségét, és akkor nagyon szomorú leszek.
Holnap kiderül, mit kezdek magammal és vele :/ Minek kellett nézelődnöm... Szerencsétlen áldozta vagyok saját magamnak és a gyártóknak.


A képet a MyFigureCollection-ről vettem kölcsön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése