2014. október 22., szerda

Varázslat - totál zavarodottság

Nem, nem varázslat, de a zavarodottság 100%-os.
Nem csak én foglalkoztam a dologgal, minden fangirl ezért könyörgött. Mikor megjelent Ren prototípusa, mindenki azért imádkozott, hogy levehető legyen a köpenye.
Na most ami történt, még nem teljesen világos, de Ren profilja alatt kommentözön indult be. Valaki elmagyarázhatná, hogy pontosan mi törtéik, mert nagyon örülök, de mindenki mást ír, hogy pontosan mit várhatunk.
Szóval konkrétabban ma felbukkant Ren másik verziója, ELVILEG más talapzattal és más arckifejezéssel. Az, hogy ehhez a verzióhoz jár-e köpeny, fogalmam sincs, a két-három felkerült kép azt mutatja, hogy nem. A réginek pedig levehető-e a köpenye? Hát számomra ez is kérdés maradt...
De hogy ennek pontosan mi értelme van, nem tudom. Egyszerűbb lett volna betenni a dobozba egy másik arckifejezést, és levehetővé tenni azt a fránya köpenyt.
Ehelyett most csuklóig rághatom a kezem...
First world problem :D


Balra az első (Rhyme mode version), jobbra az új látható, elég szerencsétlen minőségben. A második és harmadik kisképen látható, hogy más-más alappal van lekapva. Vagy egyiken az új, másikon a régi kiadás van? Na ez az.
Mindezek mellett: EZ A FIGURA GYÖNYÖRŰ!

*******************
Egyéb hírek: Mikasa (GSC) megjelenését kitolták decemberre. Ami azért jó, mert még eldönthetem, tényleg megengedhetem-e magamnak. Sajnos a többi előrendelt figummal összemérve, ő kapja az utolsó helyet =( Nem szívesen agyalok ilyen listákon, de néha muszáj.

A képeket a MFC-ről vettem kölcsön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése