2011. július 13., szerda

Moshi moshi - - - Boys boys boys

Hjaj...
A szívem szakad meg, de úgy tűnik egyáltalán nincs időm a bloggal foglalkozni. Oké, annyira nem bánom, mert jövőhéttől kezdve 40 napig elég jól elleszek ^^
No de majd ha újra beáll az eső (vagy rögtön a hazaérkezésem után, amikor megérkezik a drágaságom), újra nekiállok fényképezgetni.

A legutóbb érkezett figurám a mindenki által jól ismert Natsume Takashi. Ahogy észrevettem (nagyon nehéz :D) mindenkinek nagyon tetszik és majdnem mindenki meg is veszi. Akik pedig a fiú figurákat preferálják, az égig magasztalják Takashit. Gyönyörű fiú, a megszokott jó minőség az Alter-től. Nagyon várom már, hogy leírást készítsek róla.

Nos a jelenlegi "látatlan" szerelmem Hijikata Toshizou. Őt egyelőre csak nagyon kevés képen láttam, és félek, hogy túl sokat várok a találkozásunktól. Nem szeretnék pofára esni dobozbontáskor, de nagyon elfogult vagyok. Igazán jól néz ki... Ha pedig koppanok, legalább írok egy jó kis kritikát. Remélhetőleg egyik balsejtelmem sem igazolódik be (rossz festés vagy öntési hiba). Egy-két képen mintha ilyesmit láttam volna, de azt úgy is csak képzeltem :Đ
Akit pedig előrendeltem és valamikor októberben kézbe is foghatom, Katsura Kotarou. Belé még a festetlen mivoltában szerettem, amikor pedig kijött a kész figura, kicsit csalódott voltam. Hogy miért, azt nem tudom, teljesen olyan, mint az animében, de valahogy nem nézett ki jól. Végül úgy döntöttem adok neki egy esélyt (.....lehet, hogy a kétféle frizura volt a döntő). Mindig hímnemű figurák után imádkoztam, tehát élek a lehetőségekkel.


Mindenkinek szép nyarat és sok figurát kívánok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése