2014. október 6., hétfő

Benten megérkezett - dobozbontás!

El sem hiszem, hogy eljött ez a nap is! Nagyon nincs mit hozzáfűznöm, biztosan el tudjátok képzelni, mit éreztem/érzek Bentennel kapcsolatban. Rengeteget aggódtam, hogy a vámon majd behúzzák, de a BiJ soookkal kisebb értéket írt rá a dobozra, így megkapta a pecsétet, miszerint vámmentes. Tudom, hogy a BiJ szokott ilyeneket csinálni, de én a kérdésnél - miszerint mennyit írjanak a dobozra - berezeltem (utánaolvastunk a vámnak és adócsalásnak stbstb) és a teljes árat kértem. Nos, megmentették az életem. Ámbár a kockázat így is nagy volt, ha esetleg valaki írna nekem erről (mi hogy működik a vámnál és mennyire érdemes más értéket ráírni) azt nagyon megköszönném.

Na szóval attól eltekintve, hogy az első pillanatban majdnem szívinfarktust kaptam a doboz oldalán lévő mély lyuk miatt, minden okés volt. Csütörtökön adták fel, és vasárnap este már a budapesti reptéren várakozott. És amint az látható, az úrfit szuper-biztonságos csomagolásban szállították (négy réteg takarta)  egy hatalmas dobozban.Maga a díszdoboz is gyönyörű, a későbbiekben rendesen körbefényképezgetem azt is. Most elégedjünk meg a "minőségi" képeimmel és az ágyneműmmel...A dobozba beletettek egy áttetsző képeslapot és egy köszönőlapot, szintén gondosan becsomagolva. Mi kellhet még?


És végre egy saját fotó, ennyire részletes képet még nem láttam róla eddig. Még a citromsárga szemhéjfesték is látszik. Amit eddig elmondhatok Bentenről az az, hogy ennél tökéletesebb figurát még életemben nem láttam. Olyan gondosan van megfestve és megformázva, hogy képtelenség belekötni. Nem mintha akarnék... Szóval bármilyen kétségem is volt vele kapcsolatban, az most mind elszállt. Később készítek egy figurabemutatót is :)2 megjegyzés:

  1. Aztaaa, gratulálok hozzá!
    Gyönyörű figura, tényleg. Már amikor bemutatták is megakadt rajta a szemem, hiába fiú. Csak az árra horror(főleg nekem), így nem kellett sok hozzá, hogy búcsút mondjak neki xd
    De tényleg nagyon szép lett, a zöld színt meg amúgy is imádom, szóval ez csak plusz. Nem jártál vele rosszul :D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen ^^ Hát igen, én is odáig vagyok érte, bár az ára tényleg félelmetes. Nem hittem, hogy végül bevállalom, de most nagyon örülök neki. Egyszer élünk, én meg egész nyáron azért dolgoztam, hogy néhány extrás figut is megvehessek :) Én meg a Shinobu Figfix figurádra vagyok nagyon kivi, mert tényleg cuki! Éljen a Max Factory :D

    VálaszTörlés