2014. október 19., vasárnap

Időpontot kaptunk Renhez - ömlengés 2.0

Végre valami fejlemény: Ren 2015. júniusában kezdi meg világkörüli utazásait! Előrendelési időpont még nem létezik, árat sem tudunk - de sejthetjük. Olyasmi lesz, mint Aoba, szóval 15 ezer jen körül fog mozogni.


Azt sem tudjuk (még mindig), hogy a köpenye levehető lesz-e, és hogy a Rhyme mode Version jelent-e valamit a jövőre nézve, de majd elválik. Őszintén szólva nem hiszem, hogy Ren eme kiadása után gyártanának még belőle másmilyet, tekintve, hogy még rengeteg népszerű szereplő (Koujaku, Clear, Noiz, Mink, esetleg Virus és Trip) van hátra. Én nem bánom, ha Renből nem lesz másik, egynél többet nem nagyon engedhetnék meg magamnak. A többi felsorolt szereplő közül amúgy Clear és Noiz messze a kedvenc a rajongók között, én személy szerint Koujakut és Noizt várom nagyon. És tök szuper, de nekem Ren volt a kedvencem a történetből, már az elejétől kezdve. Muhuhu ^..^ 
Azt hiszem Aoba, Ren, Noiz és Koujaku után nem vállalnám be a többieket, de ez majd úgyis akkor derül ki, ha meglátom őket. Bárcsak ennyin múlna... Viszont a megjelenések között évek telnek el, szóval mindenkinek van esélye félretenni.

Virus, Clear, Noiz, Aoba, Koujaku, Mink, Trip, Ren


A képeket innen és innen vettem kölcsön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése