2015. február 13., péntek

Go Momohime, Go!

A napokban erős blogmenésem van, lehet hogy várnom kéne pár napot és vasárnaponként posztolni egy hosszabbat? Áh, kit érdekel.

Figyelem, spekuláció következik!

Hát nem tudom, de most megint eszembe jutott valami, ami miatt stabilan elkezdtem azt érezni, hogy Momohime újra előrendelhető lesz, szerintem még idén. Vagy jövőre, de mostanában. És ezt muszáj megosztanom másokkal is!

Momohime az egyetlen olyan nőnemű figura, akiért kb. azóta epekedem, hogy véget ért az első előrendelése. Tipikus szerencsés ember vagyok, mert a második kiadásról is lemaradtam, hála a hobbimban tartott kis szünetnek :/ Azóta is sírok utána, a neve már sokszor elhangzott a blogomban is. Meg hát mit mondjak, minden ajándékozós ünnep előtt megemlítem a barátomnak, hogy van ez a Momohime, aki nagyon kéne, és nagyon szép, meg nem csak a fiúkat kéne nézni a polcon stb, de az ára sajnos olyan brutális manapság, hogy erre még egy olyan erőszakos ember sem kényszerítheti a szeretteit, mint én.
DE! Kezdek egyre több olyan Alteres figurába botlani, amiket egymás után adnak ki felújított változatban, vagy csak simán újra megjelentetve. Lehet ámuldozni: Mercedes, Gwendolyn, Luke, Shizuo, Izaya és Natsume.

Lehet, hogy 2015 lesz a népszerű Alter figurák feltámadása...? Könyörgöm, így legyen! Gyerünk Momohime!


4 megjegyzés:

  1. Én esküszöm nem tudom miért, de nem értem a figura népszerűségét. Szép meg minden, de nem tudom. Nekem valahogy nem nagyon kellene >< Talán mert nincs még Alter figurám? Ez most ilyen nyersen hangzott, de tényleg nincs vele bajom, csak nem értem a nagy rajongást.
    De úgy legyen, adják csak ki! :D Biztos rengetegen örülnének neki.

    Én egyébként a Kotobukiya Yu Yu Hakusho figuráinak örülnék nagyon, ha újra kiadnák őket. Ha a többiek nem is, de Kurama és Hiei tuti kellenének.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juuuj de imádtam a Yu Yu Hakushót XI De jó is volt... Ha kiadnák őket, nagy bajban lennék :D

      Hát nem fogok megsértődni, mindenkinek más az ízlése. Azért így 2015-ben már rengeteg csodálatos figura van, úgyhogy Momohime annyira nem tűnik ki a tömegből, nekem viszont mindig nagyon különleges volt. Na ő pl. a legnagyobb elérhetetlen szerelmem a figurák között. Minden részlete tökéletes, a talapzatától az utolsó fürtjéig <3

      Törlés
  2. Jól emlékeztem, hogy a te blogodon olvastam ezt a bejegyzést. Az Alter bejelentette, hogy 2016-ban kap újrakiadást Momohime.

    VálaszTörlés
  3. Ugye, ugye, elmegyek látnoknak :D Úgy örülök neki ^..^

    VálaszTörlés